Γράψτε σχόλια/ παρατηρήσεις

Ημερομηνία: 2012-05-15

Από: Γιάννης

Θέμα: Ιστοσελίδα

Καταπληκτική ιστοσελίδα!

—————

Ημερομηνία: 2012-05-11

Από: Ιωάννα Κουτσογιάννη

Θέμα: Ονόματα Παιδιών που δούλεψαν στο project

Γιώργος Κολλιντζογιαννάκης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Αγγελική Γούναρη, Πηνελόπη Γερανίου, Κώστας Πολιτάκος,
Σίμος Τσούνης, Γιώργος Δουλάμης,
Παναγιώτης Καρατσαπής,
Ελένη Ζωγραφίδη, Αλεξάνδρα Κουζή,
Ορέστης Ψαρράς, Φώτης Ζιούλης,
Ιωάννα Κουτσογιάννη, Σοφία Ηλιάδη,
Θανάσης Βακιρτζής, Χριστίνα Μπέκα,
Κωνσταντίνα Δημοπούλου, Κωνσταντίνα Κουζή

—————

Ημερομηνία: 2012-05-10

Από: Μάριος Αγγελίδης

Θέμα: Στείλτε υλικό

Στείλτε μου φωτογραφίες και βιντεάκια (για τα βιντεάκια στείλτε το link) που θεωρείτε οτι αξίζει να μπούν στην ιστοσελίδα και στην εργασία (που είναι σε word). Περιμένω επίσης τα γραφήματα των ερωτηαμτολογίων. Έβαλα κάποια παλιά που είχα. Θέλω και τα ονόματα όλων των παιδιών που δούλεψαν σε αυτό το project για να τα βάλω και αυτά στην ενότητα "Ποιοί είμαστε ".

—————

Ημερομηνία: 2012-05-10

Από: ΗΛΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ

Θέμα: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλησπέρα, σήμερα επισκέφθηκα την ιστοσελίδα και πιστεύω ότι είναι παρα πολύ καλή. Η αρχική σελίδα είναι σωστά οργανωμένη, καθώς περιλαμβάνει κείμενο για το σκοπό της έρευνας, μια πολύ καλή αντικαπνιστική εικόνα και οτι μπορούμε να κατεβάσουμε την εργασία σε μορφή Word. Διαβάζοντας την εργασία συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά στ'οτι "η εννοιολογία του καπνίσματος και η ιστορία του" πρέπει να τοποθετηθούν στην εισαγωγή. Ακόμη μου αρέσει πολύ η ιδέα να ανεβάσουμε κάποια βίντεο με αντικαπνιστικό χαρακτήρα, όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα, καθώς έτσι θα προκαλούσαμε περισσότερο το ενδιαφέρον του αναγνώστη αλλά και για την ενίσχυση της αντικαπνιστικής εκστρατείας που ξεκινάει από την εφηβεία. Επίσης συμφωνώ με τον Σίμο στο να ανεβάσουμε το θεατρικό βιντεοσκοπημένο στην ιστοσελίδα. Στο "τι λένε οι νέοι" προτείνω να βάλουμε το ερωτηματολόγιο και τις απαντήσεις που έδωσαν οι νέοι. Στο "συμπεράσματα" μπορούμε να πούμε την τελική μας άποψη/θέση απ'όλη την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εργασίας.Πάντως νομίζω οτι η συνολική-γενική εικόνα της εργασίας είναι εξαιρετική και δεν χρειάζεται καποια διόρθωση.

—————

Ημερομηνία: 2012-05-09

Από: ΖΙΟΥΛΗΣ ΦΩΤΗΣ

Θέμα: ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλησπέρα. Θεωρώ ότι η ιστοσελίδα είναι πολύ καλή. Δεν έχω να κάνω κάποια καινούρια παρατήρηση γιατί τα παιδιά με έχουν καλύψει. Απλώς να πω ότι συμφωνώ με την Ιωάννα στο ότι η εννοιολογία και η ιστορία του καπνίσματος πρέπει να φύγουν από τις επιπτώσεις και με την Αλεξάνδρα στο γεγονός ότι πρέπει να ανεβάσουμε βίντεο για τον ακόμα καλύτερο παραδειγματισμό των νέων.

—————

Ημερομηνία: 2012-05-08

Από: Αλεξάνδρα Κουζή

Θέμα: Ιστοσελίδα

Ξέχασα επίσης να πω πως θα ήταν ωραίο κατά την γνώμη μου να ανεβάσουμε κάποια βίντεο από το YOUTUB με σκοπό την άμεση ενημέρωση ή και διαφημίσεις αντικαπνιστικές...

—————

Ημερομηνία: 2012-05-08

Από: Αλεξάνδρα Κουζή

Θέμα: Ιστοσελίδα

Καλησπέρα, σήμερα που μπήκα και είδα την ιστοσελίδα μπορώ να πω πως αν και κάτι νέο για όλους μας είναι αρκετά καλά δομημένη. Φυσικά έχω να κάνω κάποιες προτάσεις. Είδα τις αφίσες και μου άρεσαν αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να βάλουμε και κάποιες πιο "σκληρές" όπως για παράδειγμα κάποιον άνθρωπο άρρωστο εξαιτίας του τσιγάρου! Επίσης, μου αρέσει πολύ η ιδέα του Σίμου(να ανεβάσουμε το θεατρικό). Τέλος θα ήταν ωραίο να ανεβάσουμε φωτογραφίες από τις αφίσες των κοριτσιών γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία!!!

—————

Ημερομηνία: 2012-05-07

Από: Κωνσταντίνα Κουζή

Θέμα: Ιστοσελίδα

Καλησπέρα, μπήκα και είδα την ιστοσελίδα και μου φάνηκε πολύ καλή. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι εικόνες τις οποίες τις έχετε συνδυάσει κατάλληλα με κάθε κομμάτι κειμένου και ότι μπορούμε να κατεβάζουμε την εργασία σε word. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του Σίμου να ανεβάσουμε το θεατρικό στην σελίδα και θα ήθελα να προτείνω όταν υλοποιήσουμε το ερωτηματολόγιο θα ήταν χρήσιμο να το ανεβάσουμε. τέλος θα ήθελα να προτείνω να ανεβάσουμε και τις αφίσες των κοριτσιών που τις φτιάξανε μόνες τους.

—————

Ημερομηνία: 2012-05-06

Από: Σίμος Τσούνης

Θέμα: Ιστοσελίδα

Κατά την γνώμη μου η σελίδα είναι πολύ καλή.
Δεν παρατήρησα κάποιο λάθος.
Μια ιδέα που ήθελα να πω είναι να βιδεοσκοπισουμε το θεαρτικο και να το ανεβάσουμε στην σελίδα.

—————

Ημερομηνία: 2012-05-02

Από: Πολιτάκος Κωνσταντίνος

Θέμα: Ιστοσελίδα

Καλησπέρα, σήμερα που μπήκα και είδα την ιστοσελίδα το βρήκα εξαιρετικά καλό.
Προτάσεις:1)Όσον αφορά το ''τι λένε νέοι''θα πρότεινα να βάζαμε σχόλια και παρατηρήσεις συμμαθητών μας αναφερόμενα στην σχέση τους με το τσιγάρο καθώς και την γνώμη τους για την ιστοσελίδα.
2)Στο ''συμπεράσματα'' θα μπορούσαμε να βάλουμε την τελική μας θέση η οποία θα είναι βασισμένη στις απόψεις μας και στην ερευνά μας.
3)Τέλος θα μπορούσαμε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα με άρθρα, βίντεο και ερωτηματολόγια έτσι εμβαθύνουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Thank you for reading me ;)

—————